Mind Change Zomer-actie: weekend naar een Europese hoofdstad naar keuze


Zomer-actie!

Het is inmiddels een goede gewoonte geworden, nieuw kwartaal, nieuwe actie! Zo ook deze keer weer, in aanloop naar de zomermaanden gaan we een weekend weg voor 2 personen naar een Europese hoofdstad naar keuze verloten!! Wordt het lekker in de zon in Rome, Madrid of Athene? Of zoek je het liever wat noordelijker in Berlijn, Stockholm, Moskou of Reykjavik ? De keuze is volledig aan jou uiteraard en een andere stad mag natuurlijk ook!

 

Breng ons in contact met iemand uit jouw netwerk, die net als jij werkzaam is in bouw en/of techniek op middenkader, MT of directieniveau. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is zijn of haar contactgegevens te mailen, appen of door te bellen vóór 30 juni 2019.

 

Wij nemen dan contact op met hem of haar en uiteraard laten we je weten wat hier voor moois uitkomt. Wellicht ten overvloede, maar er dient uiteraard wel toestemming van betreffende persoon en een (latente) aanleiding te zijn, waardoor het voor degene uit jouw netwerk interessant is om kennis te maken met Mind Change.

Begin juli maken we dus wederom iemand blij met een mooie prijs, dit keer een cheque die je kunt verzilveren voor een heerlijk weekendje weg. We horen het graag!

En wie weet kun jij deze zomer of najaar extra genieten!