Social Responsibility Event een groot succes!!


Afgelopen vrijdag 8 juni was het zover, 10 teams gingen met elkaar de “sportieve strijd” aan voor het goede doel. Ondanks wat verontrustende weersvoorspellingen op voorhand, was het droog en liet het zonnetje zich gelukkig regelmatig zien tussen de wolken door, waardoor het kwik toch een aangename 20 graden bereikte. Bij deze temperatuur, eigenlijk ideaal voor een potje voetbal, werkten zo’n 120 spelers/speelsters, coaches en supporters een strak georganiseerd programma af, op weg naar de overwinning voor hun goede doel!

Er werd begonnen in twee pools met daarin Heijmans, BAM, Breijer, SPIE, KONE, Gemeente Rotterdam, Helloflex People, NFGD, Croonwolterendros en uiteraard Mind Change. Uiteindelijk werden via twee kruisfinales, de mannen en vrouwen van Croonwolterendros de winnaar van het toernooi, op de voet gevolgd door nummer 2: KONE en nummer 3: SPIE. Deze teams kregen dan ook mooie bedragen mee naar huis voor hun goede doelen, te weten: het “KWF” (CWD) en “Maak kanker kansloos” (SPIE en KONE). Tevens won het team van BAM via de naast het toernooi georganiseerde activiteiten nog een troostprijs voor “KIKA”. Al met al is zo’n Euro 4.500,- opgehaald en weer verdeeld onder de diverse goede doelen!!

Na de geleverde inspanning was het uiteraard tijd voor een stukje ontspanning en werd er goed gezorgd voor de interne mens. Onder genot van een heerlijke BBQ, een muziekje en een drankje werd rond 20.00 uur de prijsuitreiking gedaan door Jeroen Breekveldt. Door de aanwezigheid van RTV Rijmond en de NFGD (Nederlandse Film & Geluidsdienst) is alles uiteraard ook vastgelegd. De foto’s en opnames zullen binnenkort verschijnen op onze site en toegestuurd worden aan de deelnemers.

Al met al was het een zeer geslaagde middag / avond, die volgend jaar zeker herhaald zal gaan worden. Wij willen hierbij dan ook graag onze vrijwilligers, sponsoren ( Van Dorp Installaties, Fortium, AKZO Nobel, Leaselinq, Print4ever, Duinoord Business Center en vv KSDMarine) en de deelnemende teams hartelijk danken voor de aanwezigheid en deelname!! Wij vonden het geweldig om samen met jullie, op deze manier iets moois terug te kunnen doen voor de maatschappij.

Sportieve en vriendelijke groet,
Mind Change