Mind Change Lente-actie


Lente-actie!

De feestdagen liggen weer achter ons en gelukkig worden de dagen ook weer steeds langer… De start van het nieuwe jaar is voor de meeste mensen een periode van bezinning waarin je nadenkt over je persoonlijke ontwikkeling en ambities in het komende jaar. Nieuwe ronden, nieuwe kansen zo gezegd! 😊

Mind Change helpt je daar graag bij en daarom hebben we een mooi voorstel voor je. Voor het komende kwartaal zijn we een nieuwe netwerkactie gestart:

Breng ons in contact met iemand uit jouw netwerk, die net als jij werkzaam is in bouw en/of techniek, en maak daarmee direct kans op een opleidingsbudget van € 1.500,-. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is zijn of haar contactgegevens te mailen, appen of door te bellen vóór 30 april.

Wij nemen dan contact op met hem of haar en uiteraard laten we je weten wat hier voor moois uitkomt. Wellicht ten overvloede, maar er dient uiteraard wel toestemming te zijn van en een (latente) aanleiding te zijn, waardoor het voor degene uit jouw netwerk interessant is om kennis te maken met Mind Change.

Begin mei maken we dus wederom iemand blij met een mooie prijs, dit keer een cheque die je kunt verzilveren voor een mooie opleiding of cursus in jouw vakgebied!! We horen het graag! En wie weet kun jij deze zomer of najaar een start maken met een opleiding/cursus waar je al heel lang mee aan de slag wilde!!